Pages

Tuesday, February 7

Що ти дивишся?

femen.org
Вибачте за (ймовірно) дерьмово переклад, але Google Translate все у мене.

Хоробрість не починає описувати те, що ці молоді жінки підтримувати в обличчя невігластво, глузування, і атаки - яєчники стали, мабуть.

Я закоханий в ці «дівчатка», але не з причин, ви можете собі дозволити. Вони удар по основам людської культурної обізнаності в найглибших і арешт способом можна собі уявити, і на службі позачасовий ідеї. У той час як звільнення жінок може виявитися центральною темою свого агітпропу проявляється тілесний, це не повинно зайняти надто багато просвітлення визнати, що сили гноблення і дискримінації роботу, щоб нас розділити і звільнити нас від нас самих. Свобода для всіх жінок є свобода для всього людства. Я приведу Google Translate посилання для народних туди і назад. (Крім того, музика у верхньому лівому кутку.)

Inna Shevchenko
Of course, the first thing we're forced to notice are their bodies – and that's the point. Pay attention: this is important. Beyond reclaiming their own physical existence for autonomous purpose, their actions impose upon the witness a confrontation with social mores and their relationship to personal convictions. Sure: you support liberation for women, but how do you feel when they put it to work. In. Your. Face. Maybe you don't respect women as sentient individuals comprised of spirit and flesh, but you still want – or demand – to "get some." You want tits? They'll show you their tits, but it comes with a stinging rebuke. Fuck you AND that half-assed currency you road in on.

Америка не винаходити секс-туризм, а тому, що наші економічні вага, що закидається - наш примусового і переривчасте гегемонії за стільки земної кулі, як ми witheringly можливість - це країна несе невисловлене сором в його опублікування. Незнання не звільняє перед законом, ні моральної основи простий порядності, і є пряма лінія психічного бачити жінок в якості об'єктів та майна примхливою і нерівні покарання винесених з причини їх сексуальної незалежності або необережність. Скажений, гомофобних, ксенофобії, нетерпимості жінконенависник
femen.info
релігійний фундаменталізм має більш загальне через національні кордони, ніж їхні прихильники готові або здатні розпізнавати і самостійно. Наклеп - підпорядкування і придушення жінок тривожно повсюдно тема всієї нашої (письмово) історії, а Боги порядку боролися з усіх сил з богинею Хаосу с найпершою сільськогосподарської революції. Ага. Покажи сиськи.

No comments: